Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Vecka45 - innovationsvecka i regionen

East Sweden/Östergötland är en expansiv kunskaps- och innovationsregion med en uppsjö av internationella företag, traditionell industri i kombination med små innovativa tillväxtbolag liksom världsledande forskning och utbildning. Vecka45 är en innovationsvecka med mängder av evenemang som speglar regionens styrkor.

Läs mer

Frukostföredrag, lunchinspiration och kapitaldag

Det händer mycket i Mjärdevi Science Park. Genom kommande event sprider vi kunskap om forskning, rekrytering, investeringsarbete och spännande teknikutveckling. Ta chansen att komma iväg en stund från kontoret, lära dig nytt och knyta värdefulla kontakter. 

Läs mer

Noshörningar räddas av teknik från Linköping

140,000 elefanter och 3,500 noshörningar har dödats av tjuvjägare sedan 2012 i Afrika. I Kenya fanns det på 1970-talet 20,000 noshörningar, idag finns endast 650 kvar. Med hjälp av digital teknik från Linköpings universitet ska tjuvjakten bekämpas.

Läs mer

Talangjakt i Katrineholm

I samband med Ericssons nedläggning i Katrineholm tillgängliggörs nya möjligheter att nå talang. Trygghetsrådet arrangerar en rekryteringsmässa för de anställda i början av november och är intresserade av att ha med sig bolag från Mjärdevi Science Park.

Läs mer

Code Week Linköping 12-16 oktober

Code Week i Linköping är den del av Europe code week, och är ett gemensamt intiativ mellan Linköpings kommun, Mjärdervi Sience Park och institutionen för Datavetenskap vid Linköpings universitet. Europe Code Week är en gräsrotsinitiativ som syftar till att möjliggöra programmering och digital kompetens för alla på ett roligt och engagerande sätt.

Läs mer

LHC Gameday - En arenaupplevelse på ny nivå

Inför årets säsong har Indentive tillsammans med Fishy Minds, på uppdrag av Linköping Hockey Club, utvecklat LHC Gameday. Ett digitalt tifo som synkroniserar över mobila enheter för att alla ska kunna vara med och skapa inramning, stora som små. 

Processen med appen startade när Fishy Minds och Linköping Hockey Club påbörjade diskussioner om årets introfilm. Fishy Minds, som producerar introfilmen, tog arbetet vidare genom att introducera Indentive. 

-Fishy Minds kom till oss med en idé om att göra något extra i samband med LHC:s intro denna säsong. De ville skapa en inramning som ingen tidigare hade gjort. Självklart sa vi ja!, säger Lars Thomas Rasmussen, VD på Indentive. 

I onsdags, 16 september, var det dags för app-premiär! LHC tog emot Djurgårdens IF inför storpublik. En publik som såg ut att ha nåtts av budskapet om den nya appen.

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb