Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Nu har anmälan till Mjärdevi Science Park Golf öppnat

Mjärdevi Science Park AB och Linköpings Golfklubb hälsar dig varmt välkommen till Mjärdevi Science Park Golf den 10 juni 2015.

Tävlingen är öppen för alla med officiellt hcp som arbetar inom Mjärdevi Science Park. 
Tävlingsformen är 4-boll, bästboll.

Läs mer

BraceIt lanserar Revault, världens första bärbara privata moln

I åratal har världen delats i två läger när frågan kommit till fillagring och ett ständigt återkommande tema har varit åtkomst till och back-up av filer. På den ena sidan, erbjuds lagring i offentliga molntjänster med access överallt via internetuppkoppling, men det innebär en del säkerhetsrisker. På den andra sidan har det varit lagring på bärbara hårddiskar, som är säkrare, men saknar tillgängligheten som molnet erbjuder. Lösningen på problemetär en helt ny typ av lagring: ReVault, världens första bärbara privata moln.

Läs mer

Mjärdevi Science Park söker 10 teknikpiloter

Nio bolag i Mjärdevi Science Park i Linköping har gått samman för att hitta 10 skarpa talanger till ett nytt projekt. Satsningen heter Tech Pilots och syftar till att föra unga talanger och teknikbolag närmare varandra. Under ett år får de följa bolagen på nära håll.

Läs mer

Linköping MakerSpace, PolitikerDojo och strategisk forskning för att stärka Sveriges konkurrenskraft i Mjärdevi Science Parks nyhetsbrev

Intresserad av att delta i East Sweden Hack den 4-6 september 2015? I Mjärdevi Science Park nyhetsbrev hittar du inte bara YouTube-filmen "En kodares guide till hacket", utan också inbjudan till förfesten PreHack i Norrköping den 19 maj. Dessutom kan du redan nu anmäla dig till Mjärdevistafetten - Linköpings största stafettlopp - som i år firar 20-årsjubileum. 

Kom också ihåg att det alla fredagar är gratis mingelfrukost i creActive Mjärdevi för alla, både från företag och studenter. Den 29 maj är det Semcon som bjuder på frukosten.

I nyhetsbrevet hittar du också professor Lars Hultman som berättar om Strategisk forskning för att stärka Sveriges konkurrenskraft, får reda på vad som hände på inspirationskvällen för det blivande Linköping Makerspace samt får reda på vad Linköpings politiker tyckte om att prova på robotprogrammering och spelutveckling. Och mycket mer. 

Klicka här för att läsa nyhetsbrevet vecka 21 från Mjärdevi Science Park.

Nu har anmälan till Mjärdevistafetten - Linköpings största stafettlopp som i år fyller 20 år - öppnat!

Den 10 september 2015 kl 17.00 går startskottet i 20-årsjubilerande Mjärdevistafetten som är Linköpings största och äldsta stafettlopp. Loppet är öppet för ALLA, både stora och små, studenter och företagare, kvinnor och män, snabbspringare och promenadörer - ja, verkligen ALLA! Det finns inte ens något krav på att man ska ha någon koppling till Mjärdevi Science Park eller dess företag. Enda kraven är att man bildar ett lag om fyra olika personer, att man bestämmer vilken klass laget ska ställa upp i och att man betalar anmälningsavgiften. 

De snabbaste lagen i tävlingsklasserna damer, herrar och mixed vinner pokaler. Samtidigt lottas mycket fina priser ut på SAMTLIGA nummerlappar, bland annat flygresor över hela världen, träningskort, presentkort, konsertbiljetter, entrébiljetter och mycket mer. Efter loppet arrangeras en uppskattad AfterRun med Collegium.

Klicka här för att läsa mer och för att anmäla ditt lag!

 

En kodares guide till hacket

När man pratar om hack handlar det väldigt ofta om kod eller hur man ska läsa in data som bäst. Egentligen är det ju inte så konstigt, men det inte alla tänker på är att ett hack är så mycket mer än kod.

Den 7 maj arrangerades en inspirationskväll #DiversityESH inför East Sweden Hack. Där berättade Kajsa Ferguson Franzén och Alice Lundin om allt det där andra som händer och vad du behöver tänka på, helt enkelt vad de hade velat höra innan de deltog i sitt allra första hack. Och de berättade också varför mångfald är så bra och så viktigt. Se filmen och låt dig inspireras!

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb