Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Till inspirationskvällen #DiversifyESH med Spotify Street Team i Mjärdevi Science Park kommer även sådana som inte brukar räknas som hackare

Den 7 maj kl 17.30 är det en spännande inspirationskväll i creActive Mjärdevi (vid fint väder börjar vi på takterassen på det 12 våningar höga Mjärdevi Center) tillsammans med bland andra Spotify Street Team med utblickar mot det kommande East Sweden Hack 4-6 september 2015. Eventet kallas #DiversifyESH och handlar om att bredda hackdeltagandet till grupper som man vanligen inte kopplar till hackathons.

Läs mer

Nominera till Mjärdevi Skuggstyrelse senast 5 maj

Mjärdevi Science Park var 2011 först i världen med att tillsätta en Skuggstyrelse som arbetar enligt exakt samma dagordning som den ordinarie styrelsen. Varje år byter vi hälften av ledamöterna i Skuggstyrelsen och därför söker vi nu nya studenter från olika utbildningar vid Linköpings universitet som vill anta utmaningen att vara med och påverka, förbättra och utveckla en av Sveriges största företagsparker. 

Nu har DU chans att nominera studenter till Mjärdevi Science Park Skuggstyrelse 2015/2016 (2017).

Nominera dig själv eller någon annan senast den 5 maj. Berätta gärna lite kort om varför just den här personen är lämplig för uppdraget.

Klicka här för att läsa mer om vad som ingår i uppdraget och för att nominera.

Mjärdevi Science Park walkshoppade på Linköpings universitet

Den 29 april tog Mjärdevi Science Park klivet över Universitetsvägen för att hålla en walkshop på Linköpings universitet. Många hundra studenter mötte de anställda från Mjärdevi Science Park AB som tillsammans med Skuggstyrelsen lyssnade till vad studenter från Linköpings universitet tyckte om Mjärdevi Science Park. 

På en whiteboard hade frågor satts upp och studenterna svarade på frågorna med hjälp av post-it-lappar. Nästa vecka blir dragningen och då kommer några lyckliga vinnare att bli ägare till Rapsberry Pi:s eller presentkort på Hemköp.  

Läs mer

Jättetaggade partners och sponsorer på möte inför East Sweden Hack

Den 28 april var det ett spännande partnermöte på creActive Mjärdevi inför East Sweden Hack den 4-6 september 2015. Deltagarna delades in i två grupper. En grupp var sponsorer som diskuterade kriterier och juryarbete i de olika priskategorierna.

En annan grupp bestod av partners som deltar med öppna data. I den gruppen diskuterade man olika frågeställningar för att kunna göra sina presentationer/pitcher på PreHacket den 19 maj så inspirerande som möjligt. Då fär nämligen presumtiva hackdeltagare chansen att nosa på intressanta frågor och frågeställningar. Det blev mycket diskussioner kring Internet of Things och de lite oväntade mötena mellan teknik och olika yrkesgrupper som inte jobbbar så mycket med teknik i vardagen.

Läs mer

Edeva visar Actibump in action

Edeva förbereder just nu en visning av Actibump, trafiksäkerhetssystemet som ger en fysisk påminnelse till förare som kör för fort och skapar ett bättre trafikflöde för alla trafikanter. Den 27-29 april kl 8-17 har Edeva personal vid Actibumpinstallationen på Dag Hammarskjölds väg 31 i Uppsala.

Läs mer

Totsu International - ledande japansk distributör ansluter sig till Intuitive Aerial

Under NABShow 2015 ingick Intuitive Aerial AB (publ) och Totsu International Co., Ltd avtal kring distribution av Intuitive Aerials professionella filmdrönare AERIGON.

- Vi har letat efter världens bästa drönarsystem under flera års tid. När vi hittade AERIGON insåg vi att sökandet var över, säger Koichi Ogata, Manager Sales and Business Development, Totsu International Co., Ltd.

Totsu Internationals kunder finns primärt på tre marknader; broadcasting och spel- och reklamfilm, statligt samt polisiära och militära applikationer.

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb