Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

12 miljonersaffär till UCS IT Solutions AB

Linköpingsbaserade företaget UCS IT Solutions AB får stororder från ett multinationellt revisions- och konsultföretag. Denna order har ett värde på drygt 12 miljoner kronor och är ett bra bevis på UCS IT Solutions förmåga vad gäller planering, projektering och genomförande av större installationsprojekt. ”Nu är affären klar och den sista datorn levererad”, konstaterar Eric Fernström, som ansvarat för projektet.

Läs mer

Zenterio vinnare på internationellt hackathon!

25-27 oktober hölls IoT Solution World Congres i Barcelona. Här finns Linköpingsboalget Zenterio på plats och kammade hem förstapris under deras hackathon. Stort grattis önskar vi från Mjärdevi Science Park!!

"Vi på Zenterio har bedrivit egna Hackathon under ett par år för att stimulera innovation och kreativitet. Årets vinnare, från det egna årliga hackathon, sände vi ner till det prestigefyllda "IOT Solutions World Congress" i Barcelona, för att tävla mot internationellt motstånd i världsklass. Intel organiserar detta hackathon där Microsoft också är en huvudsponsor. Vårt lag deltog och vann." Säger Bo Magnus Petersson, Business Unit Director, User interface & Development på Zenterio.

Läs mer

Lars Sandlund är ny VD på Dataton

Han ska ta Dataton till nya höjder

Teknikföretaget Dataton, med sitt säte i Mjärdevi Science Park, fortsätter att växa och etablera sig på nya marknader. Som ett led i expansionen tillsätter företaget Lars Sandlund som ny VD.

Läs mer

Näringslivsgalan 2016

På Linköpings näringslivsgala i fredags kväll hyllades kommunens entreprenörer och bolag för sitt bidrag till Linköpings tillväxt och framgång. Totalt delades sju priser ut, och flera av såväl vinnare som nominerade har koppling till Mjärdevi Science Park.

Vi vill gratulera alla vinnare och alla nominerade, säger Lena Miranda, VD för Mjärdevi Science Park. Att uppmärksammas och synliggöras på detta vis är viktigt dels för företagen, som får en bekräftelse på sitt hårda arbete, men också för att inspirera fler till att välja entreprenörskap. Vi har fantastiska företag och eldsjälar i Linköping som bidrar till att skapa tillväxt och välstånd i vår kommun, det är värt att firas.

CoderDojo
Ulrika Unell
Configura
Roshan Malalatunga

Läs mer

Små programmerare på besök hos IFS


Under torsdagen den 22 september fick årskur 4 elever från Nya Rydskolan möjlighet att skapa sina egna spel. Det var IT företaget IFS tillsammans med den ideella föreningen Kodcentrum som bjöd in elever till en dag full av programmering och kod.

Läs mer

Autoliv växer och det är tekniken som lockar

För ett år sedan flyttare Autoliv till större lokaler i Mjärdevi Science Park, men snart är varje hörn fyllt även här. Sedan årsskiftet har de rekryterat över 70 personer. Autoliv utökar brett, och har rekryterat allt från hårdvaru- och mekanikingenjörer till mjukvaru- och algoritmutvecklare. Bland dessa dominerar algoritmutvecklare/featureutvecklare.

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb