Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Vi i East Sweden är väldigt, väldigt bra på visualisering. Det visar vi på den här nya webben.

Inom East Sweden finns många framstående styrkeområden. Ett av dem är visualisering där en fantastisk mix av forskning, utbildning, innovationsarenor och entreprenörskap har genererat mängder av spännande företag, produkter och tjänster - många av dem i världsklass! Allt detta presenteras nu i en ny film och på en ny webbsida.

Läs mer

Ulrika Holmbring, IFS,vinnare av Womentorpriset 2014

​Ulrika Holmbring, Product Director R&D, HR & Financials, IFS, och Microsoft utsågs den 20 november till vinnare av Womentorpriset 2014, i samband med Womentordagen.

Läs mer

33-listan i creActive den 3 februari - nominera företag och kom också ihåg att anmäla dig själv till kvällen

Den 16 januari är sista dagen för att nominera företag till 33-listan. Det är redan kommit in många spännande nomineringar från hela Sverige och arrangörerna ser fram emot att gå in i arbetet med att sålla fram guldkornen och hitta årets 33 vinnare.

Läs mer

​Inget att göra under mellandagarna? Sugen på nytt jobb? Surfa in på Mjärdevi Science Parks hemsida och hitta framtiden.

Företagen i Mjärdevi Science Park går just nu för högtryck och behöver förstärka med nya medarbetare. Man söker främst efter olika typer av utvecklare, arkitekter och konstruktörer. Det finns också flera exjobbsmöjligheter – ett bra sätt att lära känna det företag man kanske kommer att jobba vidare på.

Läs mer

Intuitive Aerials listningsemission övertecknad, planerad handelsstart 13 januari 2015

Intuitive Aerial ABs (publ) nyemission inför listning på First North avslutades den 10 december 2014. Intresset har varit stort och emissionen tecknades till ca 133%. Första handelsdag vid NASDAQ First North planeras till 13 januari 2015.

Läs mer

Collegiums restaurang och konferens nyöppnar i april

Service Managementföretaget Sodexo utökar sina tjänster i Linköping genom samarbete med fastighetsbolaget Corallen. Sodexo kommer att starta en ny restaurang och ta över städtjänster i Mjärdevi Science Park. Mjärdevi ligger granne med Linköpings universitet och är en av Sveriges äldsta teknikparker med cirka 6 000 anställda i 260 företag.

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb