Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Mjärdevi-stafetten med regnbågstema och affischtävling

Den 15 september 2016 är det dags för Mjärdevistafetten, Linköpings äldsta stafettlopp. Denna torsdagskväll i mitten av september öppnar vi upp Science Park för alla Linköpingsbor som vill vara med och gå eller springa stafetten. Det finns inga krav på kopplingar till parken, alla som vill gå eller springa loppet är välkomna.

Läs mer

Möt våra nya medarbetare

Minst 500 företag och 9000 anställda ska vara verksamma i Mjärdevi Science Park år 2025 – det är ett av flera mål i företagsparkens nya strategi 2025, som styrelsen fattade beslut om i början av december. För att nå målen krävs att Mjärdevis egen organisation är rätt bemannad och inom kort är tre nya medarbetare på plats.

Läs mer

Crowdfunding, stjärnskott och design uppmärksammade på Agdagalan!

Torsdagen den 21/4 10-årsjubilerade Agdagalan, årets stora fest för alla med passion för marknadsföring i vår region. Det blev en storslagen gala, där årets marknadsförare i en rad kategorier utsågs. Bästa digitala kampanj, Bästa design, Åres stjärnskott & Åres uppdragsgivare - alla en del av Mjärdevi!

Läs mer

Wanted! New members to the student board at Mjärdevi Science Park

Take part in Mjärdevi student board and influence the future of the Science Park!

We strive to create a world-class environment for innovation and business growth. Mjärdevi Science Park AB is a subsidiary to Linköping municipality. The board members represent business, academia and politics. Beside the regular board Mjärdevi Science Park also has a student board that focuses on how to make the Science Park more attractive for students and young academics from different perspectives.

Läs mer

Medborgarnas idéer bidrar till att förbättra samhället i årets East Sweden Hack

East Sweden Hack är evenemanget som tillsammans med stadens medborgare vill förändra hur samhället ser ut och fungerar. Det som tidigare har varit ett årligt helgevenemang för programmerare och tekniskt intresserade har i år breddat sig och riktat sig till allmänheten.

Läs mer

Wematter, Againity och AMRA är finalister på 33-listan

Vi säger ett stort grattis till de tre bolag från regionen som finns med på årets 33-lista! Samtliga tre bolag är eller har varit kopplade till LEAD, Sveriges ledande företagsinkubator. AMRA utmärker sig dessutom vidare genom att tilldelas utmärkelsen för tredje året i rad. 

”För alla svenska start-up bolag är det ett mål att bli utvald till vinnare av 33-listan. Det är ovanligt att bli tilldelad en sådan utmärkelse tre år i rad och det är som en dröm. Det ger oss en kvalitetsstämpel.” säger Tommy Johansson, vd på AMRA. 

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb