Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Kunskap föder idéer hos Företagarskolan i Linköping

Ju mer kunskap du har, desto starkare blir ditt företag. Företagarskolan vänder sig till både nystartade och etablerade företag som vill hitta nya möjligheter att utvecklas.

Läs mer

Välkommen att anmäla ditt lag till Mjärdevistafetten!

Dags att komma igång med träningen efter semestern?
Var med och spring Mjärdevistafetten!

På Mjärdevistafetten kan alla delta, du behöver varken vara från ett företag eller ens jobba på Mjärdevi för att vara med i Linköpings största och roligaste stafettlopp. Det enda kravet är att man bildar ett lag om 4 personer.

Läs mer

Startup-grytan bubblar

Vi märker att det pratas mer och mer om startups i Linköping, både här i parken men även ute i landet är intresset för Linköping är påtagligt.

För visst är det väl här nästa techsuccé finns? Ett tydligt mönster från andra platser där det kommer fram många heta bolag är känslan av öppenhet, diskussion och nätverkande - allt som kännetecknar en community. Och visst vill vi väl ha en community för startups i Linköping? Gå gärna med i meetupen Linköping Startups för att få det att börja bubbla ännu mer: http://www.meetup.com/linkopingstartups/

Läs mer

Internationell prägel på årets lag i East Sweden Hack

Den 31 juli stängde anmälningen för East Sweden Hack. Efter ett urvalsarbete så har vi nu 20 grymma lag som kommer att förverkliga sin idé under East Sweden Hack den 2-4 september. Idéer som går ut på allt från att lokalisera läkare och sjuksköterskor på sjukhusen, lampor som tänds utifrån vart du befinner dig i en byggnad, en dating-app där du dejtar kompisar istället för partners till ett Airbnb för cyklar.

Läs mer

We are looking for a Digital Content Manager

Digital Content Manager

We are looking for a Digital Content Manager for our growing team. To enjoy working at Mjärdevi Science Park you have an interest in networking with people from all over the world, you have the skills to connect with colleges in other science parks and/or organizations online or IRL.

Läs mer

Tid att anmäla lag till East Sweden Hack

East Sweden Hack arrangeras för fjärde året i rad och foksuerar i år på fyra samhällsutmaningar

1. Samhällsbyggnad och transport
2. Sjukvård och hälsa
3. Integration
4. Energi och hållbarhet

Det finns plats för 20 lag där ni tävlar med antingen er egen idé eller någon av de 10 som framkommit under vårens citizen hacks. Nytt för i år är att vi bjudit in och hoppas på att ha med 3-4 internationella lag, hela hacket är därför på engelska!

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb