Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

Lars Sandlund är ny VD på Dataton

Han ska ta Dataton till nya höjder

Teknikföretaget Dataton, med sitt säte i Mjärdevi Science Park, fortsätter att växa och etablera sig på nya marknader. Som ett led i expansionen tillsätter företaget Lars Sandlund som ny VD.

Läs mer

Näringslivsgalan 2016

På Linköpings näringslivsgala i fredags kväll hyllades kommunens entreprenörer och bolag för sitt bidrag till Linköpings tillväxt och framgång. Totalt delades sju priser ut, och flera av såväl vinnare som nominerade har koppling till Mjärdevi Science Park.

Vi vill gratulera alla vinnare och alla nominerade, säger Lena Miranda, VD för Mjärdevi Science Park. Att uppmärksammas och synliggöras på detta vis är viktigt dels för företagen, som får en bekräftelse på sitt hårda arbete, men också för att inspirera fler till att välja entreprenörskap. Vi har fantastiska företag och eldsjälar i Linköping som bidrar till att skapa tillväxt och välstånd i vår kommun, det är värt att firas.

CoderDojo
Ulrika Unell
Configura
Roshan Malalatunga

Läs mer

Små programmerare på besök hos IFS


Under torsdagen den 22 september fick årskur 4 elever från Nya Rydskolan möjlighet att skapa sina egna spel. Det var IT företaget IFS tillsammans med den ideella föreningen Kodcentrum som bjöd in elever till en dag full av programmering och kod.

Läs mer

Autoliv växer och det är tekniken som lockar

För ett år sedan flyttare Autoliv till större lokaler i Mjärdevi Science Park, men snart är varje hörn fyllt även här. Sedan årsskiftet har de rekryterat över 70 personer. Autoliv utökar brett, och har rekryterat allt från hårdvaru- och mekanikingenjörer till mjukvaru- och algoritmutvecklare. Bland dessa dominerar algoritmutvecklare/featureutvecklare.

Läs mer

Vilka innovationer är du stolt över?

Under oktober hittar du en liten utställning på Creactive, om innovationer med rötter i Mjärdevi Science Park. Grejen med utställningen är att den är inte färdig - hjälp oss fylla på med innovationer.

Läs mer

Summering East Sweden Hack 2016

 
-I årets East Sweden Hack ville juryn belöna de team som med hög idéhöjd också visade att de på kort tid kunde leverera på iden och visa den i praktiken. Ett återkommande tema för de belönade lagen var att själva lösningen inte var beroende av en befintlig IT-struktur utan tog ett nytt grepp på branschen. Ellen Sundh - juryns ordförande

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb