Visualization, Modeling & Simulation

 

Läs mer om profilområde

Connectivity & Mobile Broadband

 

Läs mer om profilområde

Vehicle Safety & Security Systems

 

Läs mer om profilområde

33-listan 2016

Flera av våra mest framgångsrika svenska storföretag startades en gång kring olika tekniska innovationer. På senare år har företag som Skype och Spotify stärkt Sverige som innovationsland. Men vilka är dagens nya teknikbolag som har potential att bli morgondagens börsjättar?

Läs mer

Angelica och Kristina vann premiärbiljetter

Mitt i den kallaste vintern känns det bra att tänka på sommaren, så vi utsåg två vinnare av biljetter till Crazy Pictures filmpremiär av "Den blomstertid nu kommer" hösten 2017. Grattis säger vi till Angelica Pellén, Dataton, och Kristina Zetterström, Länsstyrelsen. Det var två glada vinnare som mottog beskedet.

Läs mer

Projektregn över Mjärdevi Science Park

Nya, spännande projekt som du och din organisation kan bli en del av. Klicka, läs mer och anmäl ditt intresse!

Läs mer

Maria och Gabriella i ledningen för nya UCS Ekonomiservice brinner för din redovisning


Engagemang och glädje är två ord som man vanligen inte kopplar ihop med ekonomisystem och bokföring, men hos UCS Ekonomiservice finns det!
Maria Hedvall som är VD och Gabriella Barhanko som är vice VD för UCS nyaste dotterbolag Ekonomiservice i Sverige AB fokuserar på att hjälpa sina kunder, antingen med Vismafrågor eller med redovisningsfrågor.

Läs mer

Nytt år, nya strategier och fantastiska möjligheter

Nytt år betyder nya möjligheter. Under det gångna året har ledning och styrelse för Mjärdevi Science Park blickat framåt och lyssnat – till parkens företag och entreprenörer och till omvärlden. Nu är den övergripande strategin för de kommande tio åren fastställd, med målet att 500 företag ska vara verksamma och 9000 personer ska vara anställda i parken år 2025.

Läs mer

Autoliv visade hur bilar blir säkrare i Mjärdevi Science Park

Lunchtimmen den 17 december 2015 var minst sagt gråkall. Det hindrade inte Jenny Petersson, Gaute Thomassen, Marcus Klomark och Mårten Nygren att med stor entusiasm visa upp några av de system som Autoliv utvecklar för säkrare bilar.

-          Många har hört talas om Night Vision, säger Gaute Thomassen. Men det som de flesta av oss på Autoliv i Mjärdevi Science Park arbetar med är Stereo Vision.

Läs mer

Mjärdevi AB

Mjärdevi Science Park AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Adresser & Hitta hit

Kontakt

Tel 013-20 57 57
info@mjardevi.se

Medarbetare

Följ oss

linked-ininstagramfacebooktwitter

member-of-iasp

sisp logo eulogo inv c rgb