Annons

Ny regional säljchef på Netadmin

Skicka sidan Skriv ut PDF

claes hiortNetadmin Systems, marknadsledande inom OSS-system, expanderar sin internationella verksamhet ytterligare genom att anställa en erfaren ledare med en omfattande kunskap och lång erfarenhet inom den globala telekombranschen. Claes Hiort utses till ny regional försäljningschef.

Netadmin Systems, marknadsledande inom OSS-system, expanderar och förstärker sin internationella verksamhet genom att anställa en ny regional försäljningschef. Claes Hiort, tidigare vice VD på Basset AB, ett företag inom Kinnevik Industrial Group, har en omfattande erfarenhet från internationell försäljning inom den globala telekombranschen.

- Vi ser en stor potential för vår lösning inom branschen i hela världen och vi måste fokusera mer på våra expansionsplaner för att fortsätta växa vår verksamhet ytterligare. Med Claes långa erfarenhet och strategiska kunskap inom internationell försäljning hoppas vi kunna utöka och påskynda vår affär ytterligare, säger Torbjörn Sandberg, VD på Netadmin Systems.

Claes har en lång erfarenhet inom den globala telekombranschen. Han har tidigare haft flera ledande befattningar på bl.a. Ericsson, Comviq och Tele2 och senast som vice VD på Kinnevikägda Basset AB innan han började på Netadmin Systems.

- Jag är oerhört glad att få möjligheten att arbeta för Netadmin Systems. Jag ser fram emot att börja arbeta med, och utveckla, vad som verkar vara en fin säljorganisation och vara med om att ta säljteamet och företaget till nästa nivå, säger Claes Hiort, VP Regional Sales på Netadmin Systems.